A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ

За результатами засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Зарічанського ЗДО (ясел-садка) Зарічанської сільської ради переможцем визначено Шпак Віталію Андріївну. Комісія рекомендує сільському голові призначити Шпак Віталію Андріївну на посаду директора Зарічанського ЗДО, уклавши контракт.

17:45 12.10.2021

Засідання конкурсної комісії.

04.10.2021 року відбулося засідання конкурсної комісії щодо вивчення поданих претендентами документів. Рішенням конкурсної комісії до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора Греблянської гімназії допущені:

12:58 05.10.2021

Закінчився прийом документів для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Греблянської гімназії.

02.10.2021 року закінчився прийом документів для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Греблянської гімназії. Список осіб, які подали документи для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора Греблянської гімназії: 1.    Калинич Василина Іванівна 2.    Терпай Олеся Євгенівна

10:50 04.10.2021

З Днем вчителя та Днем працівника освіти!

Шановні вчителі, працівники освіти, ветерани освітянської ниви Зарічанської громади! Прийміть найтепліші та щирі вітання з  професійним святом — Днем вчителя та Днем працівника освіти! Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, адже вона є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і послідовно  прокладається стежина знань із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя.  Ми щиро вдячні вам за  нелегку, але таку важливу і благородну працю. Глибоко переконані в тому, що ваш професіоналізм, відданість обраній справі та наша підтримка стануть запорукою подальшого розвитку освіти нашої громади. Тож нехай ваша мудрість та досвід завжди будуть вшановані державою, учнями, батьками. Вчіть дітей добру, справедливості, готуйте їх до життя у суспільстві, яке швидко змінюється та вимагає високого рівня освіченості. Від щирого серця  бажаємо вам мирного неба над головою, щастя, міцного здоров'я, бадьорості тіла й духу, добробуту, віри у власні сили, невтомності у творчому пошуку та усіляких успіхів в особистому житті!  Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і подяка людей! Зі святом!

09:18 03.10.2021

Вітання з днем працівників освіти

В останній день вересня освітяни Зарічанської громади приймали вітання з професійним святом  У залі готельно-ресторанного комплексу «Динамо» с.Вільхівка відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. З привітальним словом до вчителів, вихователів, всіх працівників освіти, зусиллями яких твориться майбутнє нашого краю та всієї України, звернулася сільський голова Марина Васько. Вона підкреслила велич і мудрість учителя, подякувала педагогічним колективам громади за плідну працю, за те, що вони, виконуючи свій професійний обов’язок, вчать наших дітей пізнавати нове.  Теплими словами вдячності за сумлінну працю працівників дошкільної, шкільної та позашкільної освіти вітали й дякували за вірність обраній справі  начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Віра Сочка, старости Вільхівського та Греблянського старостинських округів Іван Кляп та Нелія Антолик. У залі панувала особлива атмосфера. Сріблом виблискувала фотозона зі словами вітання, запрошуючи налаштованих на позитив представників однієї з найважливіших професій зробити пам’ятну світлину. Програму концерту на високому рівні підготували її ведучі – вчителі Греблянської гімназії – Вікторія Попович та Віра Ребрик. Святкового настрою освітянам Вільхівки, Греблі, Заріччя та Нижнього Болотного додали яскраві музично-пісенні виступи учнів закладів освіти. Дві чудові мелодії колегам подарували вчителі Вільхівського ЗЗСОІ-ІІІ ступенів (керівник Юстина Семак). З неймовірним запалом виконала пісню «Вчителько моя»  ведуча  Вікторія Попович. З нагоди професійного свята грамотами були відзначені кращі працівники всіх закладів освіти. ?Святкова атмосфера, хороший настрій, гордість за свою нелегку, але надважливу професійну стезю та позитивні емоції об’єднали всіх  учасників дійства.

11:21 02.10.2021

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЗАРІЧАНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля!  Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, наполегливість і високий професіоналізм. Саме на Вас покладене одне з найважливіших і відповідальних завдань – виховання наймолодших громадян нашої держави. Саме Ви формуєте особистості, закладаючи у душі дітей усе те добре, від чого залежить наше майбутнє. Нехай Ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких, невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізувати задумане допоможуть Вам вирішувати найскладніші завдання, а всі Ваші ініціативи увінчаються успіхом. Миру, здоров’я, благополуччя, творчих ідей у Вашій благородній справі!

09:49 27.09.2021

Прискорення приватних інвестицій у сільське господарства

У рамках виконання Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарства» 24 вересня 2021 року в приміщення Зарічанської територіальної громади фахівці Іршавського бюро правової допомоги Інна Веждел та Ірина Марущинець  провели правопросвітницький захід на тему: «Протидія рейдерському захопленню землі». В рамках проведення заходу обговорили загальні поняття щодо права володіння, користування та розпорядження земельною ділянкою та самовільного зайняття земельної ділянки. Адже, самовільне зайняття земельної ділянки – це будь-які дії, які свідчать про фактичне використання земельної ділянки за відсутності відповідного рішення органу виконавчої влади чи органу місцевого самоврядування про її передачу у власність або надання у користування (оренду) або за відсутності вчиненого правочину щодо такої земельної ділянки, за винятком дій, які відповідно до закону є правомірними (стаття 1 Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель»). Крім цього, головна увага була зосереджена на питанні: як убезпечити себе від рейдерського захоплення земель?. По завершенню заходу надавались методичні рекомендації  фахівцям органів місцевого самоврядування, щодо можливості вирішення земельних спорів та розповсюджено  інформаційні буклети на правову тематику. 

16:55 24.09.2021

Оголошення про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Зарічанського ЗДО Зарічанської сільської ради

Оголошення про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади  директора Зарічанського ЗДО Зарічанської сільської ради

09:20 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь