Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Оголошення

Цифрова грамотність населення

З метою підвищення цифрової грамотності населення, а також виконання Указу Президента України від 26 серпня 2021 року №447/2021 «Про рішення Ради і національної безпеки і оборони України від 14 травня 2021 року «Про стратегію кібербезпеки України» просимо долучитись до масштабної інформаційної кампанії «Місяць цифрової грамотності», а саме, пройти тести на цифрову грамотність за посиланнями: Цифрова освіта https://osvita.diia.gov.ua/ Всеукраїнська Школа Онлайн https://lms.e-school.net.ua/ .

15:27 24.11.2021

Повідомлення про оголошення конкурсу

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Зарічанська сільська рада  ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної  посади посадової особи місцевого самоврядування:

10:31 10.11.2021

Оголошення

Шановні жителі громади! Для отримання інформації щодо пенсійних виплат можете скористатись Гідом з державних послуг за посиланням:https://cutt.ly/IEUgaSv.

09:05 26.10.2021

Конкурс на посаду директора Греблянськоі гімназії.

У Зарічанській сільській раді 22 жовтня 2021 року відбувся конкурс на посаду директора Греблянськоі гімназії. Конкурс відбувся у три етапи: І етап– перевірка знань законодавства у сфері  загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти.  ІІ етап– перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання. ІІІ етап– представлення публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

16:35 22.10.2021

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ, ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА, ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

14 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ, ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА, ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ                Шановні жителі громади!  Прийміть найщиріші вітання з нагоди  потрійного свята: Дня захисника та захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від злостивих посягань: і в часи козаччини, і під час фашистської навали. Особливо гостро відчуваємо ми вдячність до захисників і захисниць зараз – під час російської агресії. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Тисячі людей, серед них і жителі нашої громади, живим щитом стали між ворожою силою на Сході та мирною Україною. Багато хто з них, на жаль, віддав за нашу свободу своє життя, як і наш земляк Юрій Король.   У цей день хочеться побажати усім захисникам міцного здоров’я, сили духу і мужності, щоб вистояти до кінця. Нехай веде нас до перемоги незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці. Від душі бажаю всім щастя, радості, добра та натхнення. Хай над нашою Україною буде мирним небо, а в кожній родині панують злагода та благополуччя.       З повагою Сільський  голова        Марина Васько

13:45 14.10.2021

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні роботодавці!Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області планує проведення вебінару на тему «Вирішення проблемних питань, що виникають при оформлення електронних лікарняних».

09:58 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь