A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зарічанська громада
Закарпатська область, Хустський район

Оголошення

З Днем Незалежності України!

Шановні жителі Зарічанської територіальної громади! Щиро вітаю Вас з Днем Незалежності України! 30 років тому здійснились давні прагнення   багатьох поколінь наших предків до свободи і самовизначення. З плином часу й подій поглиблюється усвідомлення цього важливого дня для всіх нас. Адже тепер нашу державність також відстоюють, як і колись наші предки. Чимало людей втратили власну свободу й навіть життя. Нехай цей сумний досвід в нашій історії завжди нагадує нам про те, як непросто нам дається незалежність, а також буде стимулом для натхненноі, щоденної праці заради процвітання нашої країни, реалізації її потенціалу. Сьогодні ми повинні об'єднатися, рухатися вперед, докладати максимум зусиль, аби жити в процвітаючій європейській державі!

09:46 24.08.2021

День Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України.

День Незалежності України – найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців. 22 та 23 серпня в Зарічанській територіальній громаді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України . У заходах взяли участь   працівники сільської ради, бюджетних установ,  депутати, учнівська молодь та представники громадськості. 22 серпня в сільському клубі села Нижнє Болотне відбувся святковий концерт. Талановиті діти чуттєво декламували вірші, співали патріотичні пісні та танцювали, даруючи усім присутнім позитивні емоції. Бібліотечні працівники підготували тематичні книжкові виставки «Молюсь за тебе, Україно!», читання поезії користувачами бібліотек.   23 серпня святкування розпочалося о 9.00 із велопробігу за маршрутом Нижнє Болотне – Вільхівка – Гребля – Заріччя. Супроводжували колону велосипедистів  досвідчені педагоги , працівники відділення поліції та медпрацівники. На кожному велосипеді урочисто майорів синьо-жовтий прапорець. Завершився велопробіг біля пам’ятника Т.Г.Шевченка.   Під час урочистого мітингу звучав гімн України, відбулась урочиста церемонія покладання квітів.  З вітальним словом до мешканців громади звернулася сільський голова Марина Васько, привітала з Днем Державного Прапора та 30-річчям  Незалежності України жителів громади  й побажала всім жити в дружній і квітучій країні без зовнішніх конфліктів і під мирним небом, з чудовим настроєм і безмірною любов’ю в серці до своєї Батьківщини. Прикрасив свято своїм величним співом жіночий  хор Джублика. Свято продовжилося в Зарічанській гімназії. Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять героїв Майдану та героїв АТО, поклали квіти до меморіальної дошки добровольцю АТО  Юрію Королю. Урочистості продовжила цікава різнопланова концертна програма, яку підготували та провели працівники закладів освіти нашої громади.  Приємно, що майже всі учасники заходу в якості святкового вбрання обрали вишиванку.      Неперевершена атмосфера свята захопила всіх присутніх, даруючи  позитивний настрій, радість та емоції , які залишаться в спогадах на цілий рік! Висловлюємо щиру подяку нашим юним зірочкам-артистам, їх керівникам-наставникам. З впевненістю можна сказати, що підростає покоління справжніх патріотів та героїв, які відстоюватимуть свободу і незалежність рідного краю – нашої неньки України.

20:50 23.08.2021

Турнір з міні-футболу

19 серпня 2021 року на стадіоні с. Заріччя відбувся турнір з міні-футболу, приурочений 30-й річниці незалежності України. У змаганнях взяли участь 4 дитячі шкільні команди Зарічанської територіальної громади: Заріччя, Греблі, Вільхівки та Нижнього Болотного. Також змагалися дорослі любителі футболу з різних сіл громади. Не дивлячись на спеку, всі команди проявили спортивний характер, волю до перемоги. Турнір пройшов у теплій, веселій атмосфері. Всі учасники та вболівальники отримали багато позитивних емоцій. Після закінчення ігор відбулася церемонія вручення призів всім командам. Сільський голова Марина Васько привітала хлопців з хорошою грою і відзначила, що проведення таких змагань сприяє як популяризації футболу серед жителів громади, так і виявленню нових талантів. Дякуємо всім, хто доклав зусиль до проведення свята!  

11:09 20.08.2021

Повідомлення про оголошення конкурсу

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Зарічанська сільська рада  ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної  посади посадової особи місцевого самоврядування:

16:35 05.08.2021

Спека є фактором ризику настання нещасного випадку на виробництві

Робота при дії високих температур у літній період є фактором ризику настання нещасного випадку – характерні для перегрівання головний біль, нудота, втома, млявість, сонливість можуть спровокувати необережність при роботі з технікою, неуважне водіння автотранспортних засобів тощо.

16:27 05.08.2021

Заява Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

30 липня проголошено Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. У цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян про таку форму сучасного рабства як торгівля людьми, привертати увагу громадськості до важкого становища осіб, які стали жертвами цього злочину.

16:15 05.08.2021

ОГОЛОШЕННЯ

Постановою Кабінету  Міністрів України  від 26.05.2021 №546  скасовано примусове переведення пенсіонерів на отримання пенсій на банківські картки, яке планувалося з 1 вересня 2021 р.   Відтак,  пенсіонери та отримувачі соціальних допомог  мають змогу, користуючись своїм конституційним правом, самостійно обирати, де їм обслуговуватися – в банку чи в Укрпошті.

11:43 03.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь